Witaj na forum torysamochodowe.pl!

Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.

Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.

Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube
SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.

Karol

Poznajmy się! Napisz co Ciebie interesuje i skąd jesteś. Może wspólny wyścig ??
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karolus maximus
Użytkownik szos
Użytkownik szos

Karol

Post autor: karolus maximus »

Witajcie, również posmakowałem ścigania w dzieciństwie aż do momentu gdy tor został przejęty przez młodsze rodzeństwo,przez ponad 20 lat była cisza aż do początku tego roku gdy dostałem zestaw dla syna Carracing Carrera z początku lat 90 ,chciałem zestaw rozbudować wiec kupiłem 2 zestawy(F1) używane z allegro łącznie miało być około 25 metrów z tym ,ze nie pomyślałem ,ze rozstaw szyn nie będzie pasował no i zostały tylko 2 używane zestawy a 3ci poszedł do szafy. Czegoś mi w tym brakowało wiec kupiłem kilka nast używanych zestawów ;) dalej było mało a najbardziej drażniło mnie to, ze mogą ścigać się tylko 2 auta w kraju nic nie mogłem znaleźć na ten temat(net) dopiero na zagranicznych forach aż trafiłem na MDF ,udało się zostałem pochłonięty przez sloty, tak teraz jest problem by z tego wyjść a w zasadzie nawet mi się nie chce :P a chciałem nadmienić po przejściu z plastiku na MDF, do plastiku już nie wrócę :P
Awatar użytkownika
Petrus
Administrator
Administrator

Re: Karol

Post autor: Petrus »

Witaj Karol,

fajnie, że rozwijasz swoje hobby również o tory MDF (drewniane).
Bardzo ciekawy temat.

Pozdrawiam i witam.
Pozdaaaaaawiam :-)
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Awatar użytkownika
Szybki
Użytkownik szos
Użytkownik szos

Re: Karol

Post autor: Szybki »