Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Karol
- karolus maximus
- Użytkownik szos

Karol
Witajcie, również posmakowałem ścigania w dzieciństwie aż do momentu gdy tor został przejęty przez młodsze rodzeństwo,przez ponad 20 lat była cisza aż do początku tego roku gdy dostałem zestaw dla syna Carracing Carrera z początku lat 90 ,chciałem zestaw rozbudować wiec kupiłem 2 zestawy(F1) używane z allegro łącznie miało być około 25 metrów z tym ,ze nie pomyślałem ,ze rozstaw szyn nie będzie pasował no i zostały tylko 2 używane zestawy a 3ci poszedł do szafy. Czegoś mi w tym brakowało wiec kupiłem kilka nast używanych zestawów
dalej było mało a najbardziej drażniło mnie to, ze mogą ścigać się tylko 2 auta w kraju nic nie mogłem znaleźć na ten temat(net) dopiero na zagranicznych forach aż trafiłem na MDF ,udało się zostałem pochłonięty przez sloty, tak teraz jest problem by z tego wyjść a w zasadzie nawet mi się nie chce
a chciałem nadmienić po przejściu z plastiku na MDF, do plastiku już nie wrócę 
- Petrus
- Administrator

Re: Karol
Witaj Karol,
fajnie, że rozwijasz swoje hobby również o tory MDF (drewniane).
Bardzo ciekawy temat.
Pozdrawiam i witam.
fajnie, że rozwijasz swoje hobby również o tory MDF (drewniane).
Bardzo ciekawy temat.
Pozdrawiam i witam.
Pozdaaaaaawiam 
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"