Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Tematy związane z samochodami, ich przebudową, naprawą. Tu możesz się podzielić doświadczeniami z przebudową samochodów, tworzeniem nowych oraz ich tuningiem.
I rodzynek, od którego wszystko sie zaczeło, kupiony jako autko do carrery Go, a po przyjściu poczta okazał sie gigantem Digital. Nie powiem, cena tez była jak za autko GO
i następna historyjka, zamówiłem z Alledrogo tego Porshe Haribo. Niestety szkło gablotki podczas transportu pękło w 2 miejscach, ale Haribo 132, okazało się Haribo, ale 124. Miałem sprzedać, ale chyba zostawie na ewentualne spotkania u Petrusa. U mnie niestety nie bedzie miało gdzie jeździć. Żebym ja w "totka" miał takie szczęście. Porshe GT3 RSR "Haribo Racing" Digital 124
mrobaszki pisze:Hej Blady
proponuję wymianę:
skoro haribo 124 i tak nie pojeździ u Ciebie, to może Ferrari 458 GT2 "No. 3" GTOpen 2011 - 132, Nówka, pojeździ?
Co Ty na to?
Na razie się wstrzymam, chciałbym chociaż raz się nim przejechać, może u Peyrus-a się uda. Swoją drogą " no 3." Jest takie sobie, ale nad no.56 bym się mocno zastanawiał. Do pierwszej ja,dy się wstrzymam, a później pogadamy.
DeathThorn pisze:ja to bym chetnie od Ciebie tą Cytrynkę wyciagnął
Chyba na razie nie da rady, mi też się choler..... podoba. Zresztą jak mógłbym sprzedać autko dla którego kupiłem tor 132 Cytrynka by mi nie wybaczyła. Już szybciej sprzedam Porshe Mro.
DeathThorn pisze:ja to bym chetnie od Ciebie tą Cytrynkę wyciagnął
Chyba na razie nie da rady, mi też się choler..... podoba. Zresztą jak mógłbym sprzedać autko dla którego kupiłem tor 132 Cytrynka by mi nie wybaczyła. Już szybciej sprzedam Porshe Mro.