Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Tematy związane z samochodami, ich przebudową, naprawą. Tu możesz się podzielić doświadczeniami z przebudową samochodów, tworzeniem nowych oraz ich tuningiem.
Bardzo ciekawe samochody. Bardzo lubię Porsche (mam jednak tylko w skali 1:24). Daj więcej zdjęć jak one wyglądają i jakie są wrażenia z jazdy.
Muszą być śliczne. .
Pytanie co do BMW: Czy on z przodu ma całą ośkę czy takie półośki na każde koło? Tak miał M3 i jest to fatalne.
Pozdaaaaaawiam Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
Załączam parę zdjęć porsche. Jak na klasę gt3 jeździ nim się bardzo dobrze, dobrze wyważony balans magnesów do wagi, mimo niewielkiego driftu na zakretach auto bardzo stabilne. Wygląda też mi się bardzo podoba oprócz żółtych świateł przednich
Co do pytania o bmw. Ma jedna całą ośkę z przodu. Jak na dtm jeździ się super, obok audi według mnie najlepesze auto w tej klasie. Świetnie się trzyma na zakretach no i ten wygląd, zdecydowanie najładniejsze auto w moim garażu zdjecia doślę niebawem
Rzeczywiście BMW wyglada super. Jeśli ma cała osie to dobrze bo z dwoma krótkimi takimi jak miało BMW M3 bardzo złe się jeździło. Samochód strasznie hałasował i złe się prowadzi.
Tak mnie zachęciłes, ze chyba go kupie . Ja mam generalnie klasę Audi A5, ale z tego co piszesz to BMW jest dość podobne?
Pozdaaaaaawiam Petrus
a na świętadDo mojego garażu wjechały dwa auta z toru po lewej i przywiozły dodatkowe 6m toru
A w temacie "półosiek" to także mam takie nieudane auto i też odradzam takie "wynalazki". Tak z pamięci to ten czarny Audi z tyłu - ale nie mam teraz jak tego zweryfikować.
Jarek SWJ pisze:a na świętadDo mojego garażu wjechały dwa auta z toru po lewej i przywiozły dodatkowe 6m toru
A w temacie "półosiek" to także mam takie nieudane auto i też odradzam takie "wynalazki". Tak z pamięci to ten czarny Audi z tyłu - ale nie mam teraz jak tego zweryfikować.
Fajne prezenty !
Dwie półośki z przodu ma na pewno BMW M3 ten biały.
Pozdaaaaaawiam Petrus
Dwa nowe prezenty od Pana Mikołaja jeszcze nie sprawdzane na torze. Po jazdach próbnych dam znać jak wrażenia
Pozdrawiam
Mac,
wysłałem na priv pytanko o BMW M4. Chcę go zakupić, ale jeszcze chcę się upewnić że nie ma dzielonej ośki z przodu. Sprawdzałeś to i możesz potwierdzić, ze ośka z przodu jest cała??
Proszę potwierdź szybko w miarę możliwości i z góry bardzo dziękuję
Pozdaaaaaawiam Petrus