Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
kupiłem na allegro za 9.99 + przesylka
dziś przyszlo i co sie okazalo
autko z 1999 roku zajebiscie zachowane, kompletne , nie ma instalacji świetlnej ale zrobie
i uwaga
kupiłem na allegro za 9.99 + przesylka
dziś przyszlo i co sie okazalo
autko z 1999 roku zajebiscie zachowane, kompletne , nie ma instalacji świetlnej ale zrobie
i uwaga
Są rzeczy które z wiekiem zyskują na wartości, choć to raczej nie rośnie ich cena lecz wartość sentymentalna. A tego raczej się przeliczyć na pieniądze nie da. Według mnie cena ebayowa jest właśnie takim przypadkiem i może dluuuugo czekać na taki przypływ sentymentu bo nowe jest zarówno tańsze jak i chyba ładniej wykonane, a to że to nie to samo co w 1999 .... Trudno. Nie mam ochoty wracać do czasów autodrachy i torów analogowych, to było minęło i historia której nie zapomnę a na siłę przypomnienie tamtych czasów to nie to samo. Cena jaka na aukcji została wylicytowana jest imo jak najbardziej adekwatna do wartości towaru, a nawet rzekł bym "jak leży u mnie i się kurzy a nie mogę na to patrzeć to oddam za koszt przesyłki, niech się ucieszy inna osoba" wszystko w myśl tego mądrego i za razem komicznego kawałka z występu nieżyjącego już niestety komika.