Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Tematy związane z samochodami, ich przebudową, naprawą. Tu możesz się podzielić doświadczeniami z przebudową samochodów, tworzeniem nowych oraz ich tuningiem.
Masz bardzo ładne egzemplarze. Nie jest łatwo je zdobyć (są warte około 100 Euro sztuka ).
W moich niestety brak w Porsche RS szkiełek do reflektorów. Może masz jakiś pomysł jak temu zaradzić (może można to domówić z jakiegoś innego modelu) ?
No i niestety nie mam już spoilerów .
Pozdaaaaaawiam Petrus
----------------------------------------
"Wcale nie trzeba być szybkim, aby być pierwszym"
005. - AMG Mercedes C-DTM 2007 Deutsche Post "D.Coulthard" No.17 => Carrera 30561 [ digital ]
006. - Audi A5 DTM 2014 "M.Rockenfeller" No.1 => Carrera 30707 [ digital ]
Mercedesa kupiłem za grosze ale w stanie do remontu, wymieniłem tylne oponki bo były już sparciałe i się rozsypały na proszek, dokupiłem też nowe lusterka i spoiler, teraz wygląda prawie jak nowy
Bardzo ładna kolekcja. Gratulacje, czekam na dalszą prezentacje. Zachęcam do dodawania krótkich informacji na temat prezentowanego modelu i/lub drużyn.
Teraz nie zostanie nic innego jak organizacja wyścigów.
No i trzeba zacząć myśleć o klubie.....