Cześć! W czterech kontrolerach pękły blaszki mikrostyku od przycisku służącego do zmiany toru. Widzę, że temat był poruszany na forum ale pozostał bez odpowiedzi. Czy komuś udało się znaleźć rozwiązanie jak naprawić kontroler na zamiennikach? Bo z tego co czytałem to oryginalnego mikrostyku nie sprzedają. Google AI podpowiada, cytuję „użytkownicy często stosują zamienniki, takie jak subminiaturowe przełączniki SPDT choć czasem wymagają one lekkiej modyfikacji obudowy, jeśli różnią się rozmiarem od oryginału.”
Czy ktoś tutaj naprawił taki kontroler? Chciałbym się dowiedzieć jaki model przełącznika zastosował bo widzę, że jest tego trochę i chciałbym sprawdzone rozwiązanie.
Witaj na forum torysamochodowe.pl!
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Forum zostało zaktualizowane do najnowszej wersji oraz wprowadziłem kilka mechanizmów ochrony forum przed spamem.
Mam nadzieję, że teraz będziesz mógł używać forum w sposób prosty i bezproblemowy.
Bardzo proszę o ewentualne błędy i uwagi.
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU.
Awaria mikrostyku od guzika w kontrolerze
-
Pioter
- Starter