Wszystko o Slot cars - tory samochodowe w skali 1:43 i 1:32 oraz 1:24. Carrera GO, Carrera Digital 143 i Carrera Digital 132, Scalextric, Ninco itp. Tor wyścigowy dla hobbysty i początkującego
Zapraszam do subskrybcji kanału na YouTube SLOT CAR HOBBY LINK DO KANAŁU. Dzięki temu będziesz informowany na bieżąco o nowych filmach. Znajdziesz tam informację dotyczącą torów wyścigowych, instrukcji, prezentacji i ciekawostek. Oczywiście im więcej subskrypcji to więcej motywacji do tworzenia nowych filmów . Dziękuję!
Czy ktoś się orientuje czy mamy tu jakiś tor? Jeździłem kiedyś trochę i chciałbym do tego wrócić, ale sam toru nie zbuduję, więc chętnie bym się gdzieś przyłączył. Czy ktoś szuka sparingpartnerów? Oczywiście odwdzięczę się
A gdybyśmy zrobili coś takiego jak WawaRace? Ach, marzenia...
Czołem Radziu. Ciesze się że mogę zaspokoić mam nadzieję nie tylko Twoją ciekawość. Jestem właśnie po paru latach przerwy na składowanie w trakcie instalowania analogowego toru SC (8 slot 21m) w pomieszczeniu na zapleczu basenu Wandy w Nowej Hucie. Mamy zamiar podjąć działalność SC w ramach klubu KS Wanda Sekcja Modelarska RC Kraków stąd moje zaproszenie do wszelkiej współpracy dla Ciebie jak i wszystkich zainteresowanych tematem. Telefon kontaktowy 603368587 Pozdrawiam Piotr